Suomen kätilöliitto logo
Suomen Kätilöliitto -
Finlands Barnmorskeförbund ry
The Federation of Finnish Midwives

Koulutukset

Viime vuosi oli poikkeuksellinen ja nyt katsomme maailmaa uusin silmin. Etäyhteydet niin kokouksissa kuten koulutuksissa ovat jo arkea monelle. 

Vuodelle 2021 olemme suunnitelleet useamman koulutuksen, joista kevään koulutukset ovat webinaarimuodossa. Toivomme, että syksyllä voimme järjestää koulutukset lähikoulutuksina. Kaikki koulutukset tullaan järjestämään turvallisesti ja tilanteen mukaan. Voit tutustua tuleviin koulutuksiin alta.

Tervetuloa osallistumaan!

Seuraavaksi umpeutuva ilmoittautumisaika:

syys 29
Koko päivä
Ilmoittautuminen Seksuaaliterveys 2021 -koulutuspäiville päättyy

Kätilöliiton koulutuksista vastaa koulutustyöryhmä:

Mariette Pontán
hallituksen jäsen ja työryhmän puheenjohtaja

Sanna-Mari Manninen

Heli Mäkelä

Johanna Nyyssölä

Pernilla Stenbäck

Salla Asplund
hallituksen varajäsen

Työryhmäläisten sähköpostit ovat muotoa [email protected]

Tulevat koulutukset

Liiton jäsenille on aina edullinen jäsenhinta kaikkiin koulutuksiin. Kätilöliitto pidättää oikeuden muutoksiin.

7.–8.10.2021
Seksuaaliterveys 2021 -koulutuspäivien teemana miten seksuaaliväkivalta vaikuttaa seksuaaliterveyteen. Tavoitteena lisätä ammattilaisten tietoa seksuaaliväkivällasta antaa työvälineitä seksuaaliterveyden edistämiseksi.
24.–26.11.2021
Teemana raskauteen, lapsivuoteeseen ja vauva-arkeen liittyvät asiat. Tavoitteena lisätä ammattilaisten tietoa ja osaamista raskauden, lapsivuodeajan ja vauvan hoidon hoitotyössä sekä edistää kansallisen imetyksen edistämisen toimintaohjelman mukaisia hoitokäytäntöjä.

Ehdota luentoa tai työpajaa

Kätilöliiton koulutuksissa tuodaan esille kätilön työn hyviä käytäntöjä, uusimpia kehittämistöitä ja tutkimuksia sekä mielenkiintoisia näkökulmia ajankohtaisiin aiheisiin. Mistä aiheesta toivoisit luentoa tai ketä luennoitsijaa toivoisit puhumaan?